на Екстракција на ДНК/РНК

Екстракција на ДНК/РНК

Краток опис:


Детали за производот

Ознаки на производи

Вовед во производ:

Користејќи ја технологијата за прочистување со магнетни зрнца, комплетот за прочистување на ДНК/РНК вирусот Magpure може да извлече ДНК/РНК на различни вируси како што се вирусот на Африканската свинска чума и новиот коронавирус од различни примероци како што се серум, плазма и раствор за потопување со брис и може да се користи во низводно PCR /RT-PCR, секвенционирање, анализа на полиморфизам и други експерименти за анализа и детекција на нуклеинска киселина.Опремен со целосно автоматски инструмент за прочистување на нуклеинска киселина NETRACTION и комплет за претходно вчитување, може брзо да го заврши екстракцијата на голем број примероци на нуклеинска киселина.

Карактеристики на производот:

1. Безбедно за употреба, без токсичен реагенс
2. Лесен за употреба, нема потреба од Протеиназа К и Носачка РНК
3. Екстрактирајте вирусна ДНК/РНК брзо и ефикасно со висока чувствителност
4. Транспортирајте и складирајте на собна температура.
5. Погоден за прочистување на различни вирусни нуклеински киселини
6. Опремен со целосно автоматски инструмент за прочистување на нуклеинска киселина NUETRACTION за обработка на 32 примероци во рок од 30 минути.

Име на производ Кат.бр. Спец. Складирање
Комплет за прочистување на ДНК/РНК вирусот Magpure BFMP08M 100 Т Собна температура.
Комплет за прочистување на ДНК/РНК вирусот Magpure (преполнет пакет) BFMP08R32 32Т Собна температура.
Комплет за прочистување на ДНК/РНК вирусот Magpure (преполнет пакет) BFMP08R96 96Т Собна температура.

  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја