Historia

Zhvillimi i Kompanisë

Në qershor 2017

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. u themelua në qershor 2017. Ne fokusohemi në zbulimin e gjeneve dhe angazhohemi për t'u bërë lider në teknologjinë e testimit të gjeneve që mbulon gjithë jetën.

Në dhjetor 2019

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. kaloi shqyrtimin dhe identifikimin e ndërmarrjes së teknologjisë së lartë në dhjetor 2019 dhe mori certifikatën "Ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë" të lëshuar bashkërisht nga Departamenti i Shkencës dhe Teknologjisë Provinciale Zhejiang, Departamenti i Financës Provinciale Zhejiang , Administrata Shtetërore e Tatimeve dhe Byroja Provinciale e Taksave Zhejiang.