CACLP 2020 Jediná iskra môže založiť oheň v prérii

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. sa úspešne zúčastnila na caclp2020

Výstava CACLP pod vplyvom COVID-19 prešla sériou zvratov.V dňoch 21. – 23. augusta 2020 sme v Nanchang Greenland International Expo Center konečne otvorili 17. medzinárodnú výstavu prístrojov a činidiel pre laboratórnu medicínu a transfúziu krvi (CACLP).Výstava sa rozkladá na ploche 70 000 metrov štvorcových a zúčastňuje sa jej 1006 podnikov z celého priemyselného reťazca in vitro diagnostiky doma iv zahraničí.V rovnakom čase sa na výstave úspešne uskutočnili aj „7th China in vitro Diagnosic Industry Development Conference“ a „Voice of Innovation“ 5th China Experimental Medicine Conference/Wiley International Academic Conference on in vitro diagnostika, prvé Excellent Presidents Forum, the tretie fórum mladých podnikateľov o diagnostike in vitro, druhé čínske fórum IVD Circulation Enterprise Forum, tretie fórum IVD surovín a dielov a takmer 100 špeciálnych konferencií pre podniky.

Hangzhou-Bigfish-Bio-tech-Co.,-Ltd.úspešne-účastnil-na-caclp2020

Výstava Bigfish Bio-tech Co., Ltd. sa nachádza na A5-S04.Tentoraz sme na výstavu vzali celý rad nástrojov na extrakciu nukleových kyselín, nástrojov PCR, súpravu na extrakciu magnetických guľôčok a ďalších reagencií molekulárnych diagnostických nástrojov a produktov na okamžitú diagnostiku.Medzi nimi sa na výstave CACLP prvýkrát objavil molekulárny POCT integrovaný stroj a od svojho prvého vystúpenia pritiahol pozornosť mnohých distribútorov a kolegov.Bolo to podujatie priateľské k trhu, Návštevníci vyjadrili svoju túžbu spolupracovať.Pracovníci Bigfish Bio-tech Co., Ltd. na mieste výstavy trpezlivo a pozorne odpovedali na otázky publika, vymenili si širokú škálu komunikácie a vymenili vizitky pre následný kontakt.

Veľká letecká výstava na CACLP 2020 (4)

Molekulárny POCT integrovaný stroj

Veľká letecká výstava na CACLP 2020 (3)

Bigfish Bio-tech Co, Ltd sekvenovanie extraktor nukleových kyselín

Veľká letecká výstava na CACLP 2020 (1)

Súprava na extrakciu vírusu Magpure

Veľká letecká výstava na CACLP 2020 (2)

Fastcycler PCR systém

S úspechom CACLP 2020 sa bude jedna po druhej konať viac výstav postihnutých epidémiou.Ako veľká výrobná krajina sú špičkové zdravotnícke pomôcky jednou z mála oblastí, v ktorých Číne chýba konkurencieschopnosť vo svete.Na tejto výstave som hlboko cítil, že domáci výrobcovia IVD vyrástli z distribúcie, počtu stánkov a rôznych vystavených IVD produktov.Budeme mať obojstranne výhodnú spoluprácu s viacerými kolegami a rozšírime domáce vybavenie.

Hangzhou-Bigfish-Bio-tech-Co.,-Ltd.sa zúčastňuje-9.-Liman-China-China-China-Conference

Viac obsahu, venujte prosím pozornosť oficiálnemu účtu WeChat spoločnosti Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd.


Čas odoslania: 22. augusta 2020